MENU

ONZE MENU 

Wij geloven in kwaliteit. Verse en lokale ingrediënten en traditionele recepten met liefde voor u bereid. Zie hier een deel van ons aanbod, ruimere kaart in de zaak

Pasta's            


Spagetti Bolognaise

Lasagne

Pasta scampi's tomatenroomsaus, parmesan en rucola

Pasta kip

Pasta gerookte zalm, tomaat en courgette

Macaroni hesp/kaas

Pasta boschampignons (seizoen)

Salades

Salade met gegrilde groenten en mozzarella

Salade warm geitenkaasje/spek

Salade gebakken kip

Salade Tonijn

Salade gerookte zalm

Salade Niçoise

Salade scampi's

Salade Ceasar

Salade van de Chef

Salade entrecôte

Onze klassiekers

Koninginnenhapje

Vlaamse stoofkarbonade met witloofslaatje

Balletjes in tomatensaus

Rundstartaar met slaatje

Tomaat garnaal (seizoen)

Scampi Diabolique

Gebakken slibtongen met slaatje en verse tartaarsaus

Vispannetje

Witlof/ham rolletjes in de oven (seizoen)


Traiteur Capéau

U kan tussen 11:00 en 17:00 uur terecht voor belegde broodjes, verse soepen, salades, lunchgerechten en pasta's
Traiteur gerechten op bestelling. Graag 1 dag op voorhand voor 15:00 uw bestelling doorgeven.

Traiteurgerechten bij voorkeur ophalen voor 11:00 uur of na 14:30 uur.

Telefoon: 03/7765048 of 0474 56 97 29


Suggestie kaart

Specialiteit van het huis: paling (seizoen)

Paling in' t groen
Paling in room
Gebakken paling 

Mosselen (seizoen)

Osso Buco

Kalfsfricassee met gebakken kalfszwezeriken

Luxe Vol-au-vent met gebakken kalfszwezeriken

Pasta met gamba's

Filet puur keuze - pepersaus, champignonsaus, bearnaise  saus

Roggevleugel met kappertjes

Gebakken slibtongetjes met verse tartaarsaus

Skrei met prei en aardappelpuree met zure room

Tomaat garnaal

Rundscarpaccio

Italiaanse Croque

Handgesneden verse frietjes, gebakken aardappelen, rijst



WAFELS

PANNENKOEKEN

ZELF GEMAAKT GEBAK

AMBACHTELIJK DAGVERS BEREID ROOMIJS

Specialiteit van het huis: Normandische pannenkoeken


©2019 Capéau, Stationsstraat 29, 9100 Sint-Niklaas
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.